ALE ON KÄYNNISSÄ MYYMÄLÄSSÄ JA VERKKOKAUPASSA!

Toimitusehdot

VERKKOKAUPPA

Designkolmio Oy (y-tunnus 2882590-1) myy verkkokaupassa tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan verkkokaupasta www.designkolmio.fi siirtämällä ostettavat tuotteet ostoskoriin. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. 

TILAUS JA MAKSUVAHVISTUS

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus, mikä toimii samalla kuittina ostoksesta. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

Tilauksen toimitetaan postin kautta. Pikkupaketin hinta on 3,90 euroa. Tämä koskee pieniä paketteja, jotka mahtuvat postiluukusta ja ovat painoltaan enintään 200 g. Postipaketin hinta on 5,90 euroa ja postin kotiinkuljetus 9,90 euroa. Nouto myymälästä on aina ilmainen.


TOIMITUSAIKA

Lähetämme tilauksia jokaisena arkipäivänä. Varastosta löytyvät tuotteemme pyrimme lähettämään aina viimeistään tilaustasi seuraavana päivänä, kiire- ja sesonkiaikoina toimitusaika voi olla pidempi. Jos jollain tuotteella on pidempi toimitusaika, on siitä maininta tuotteen tiedoissa. 

PALAUTUSOIKEUS

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikelpoinen ja alkuperäisessä pakkauksessa. Ilmoita palautuksesta aina ensin sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@designkolmio.fi. Liitä palautukseen mukaan alkuperäinen lähetyslista tai seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, tilinumero ja palautettava tuote. Palautuksesta aiheutuvat kulut maksaa asiakas.

Palautusosoite:
Designkolmio
Myllynkatu 1056
21280 Raisio

Huomioithan että noutamaton tilaus ei ole toimitusehtojen mukainen palautus. Noutamattomasta tilauksesta perimme toimitusmaksun ja takaisin lähetyksestä aiheutuneet kulut jotka ovat 5,90 € + 5,90 €.
Jos olet tilannut yli toimitusvapaan rajan ja palautuksen yhteydessä tilauksen arvo jää tämän alle, lisäämme tilauksellesi normaalin toimituskulun ja vähennämme sen rahapalautuksesta.