TOIMITUSVAIHTOEHTONA NYT MYÖS MATKAHUOLTO!

Since 1951

Kay Bojesenin suunnittelema design apina on ollut tuttu näky monissa kodeissa jo vuodesta 1951.


Apina tuo iloa läpi elämän ja on tästä syystä loistava nimiäis-, valmistujais- tai häälahja. Apina viihtyy niin lastenhuoneessa kuin muuallakin kodissa ja tykkää erityisen paljon hyllyn reunalla roikkumisesta! 

Apinat koostuvat 31 osasta ja ne valmistetaan Tanskassa kestävää puuta käyttäen ja jokainen kappale on siten oma uniikki yksilönsä. 
Apinoissa käytetään istutettua tiikkiä, mikä saattaa aiheuttaa värivaihteluita. Apinoiden kokoamisvaiheessa pyritään kuitenkin sovittamaan kaikki osat mahdollisimman hyvin toisiinsa. Värivaihtelut eivät siis suinkaan ole virhe puussa, vaan ominaisuus joka johtuu istutetun tiikin käytöstä. Tämä taas kertoo tuotannon kestävyydestä ja eheydestä.

Apinoihin käytetty limbapuu puolestaan tuodaan Afrikasta ja noudattaa Euroopan unionin puun asetusta (EUTR) takuuna laillisesti kaadetusta puusta.
Ajanmyötä puun altistuminen valolle ja ilmalle saattaa muuttaa puun sävyä hiukan lämpimämmäksi. Tästä huolimatta apina tulee säilyttämään oman uniikin persoonallisuutensa.