ALE ON KÄYNNISSÄ MYYMÄLÄSSÄ JA VERKKOKAUPASSA!

Annin lahjavinkit

Maanantaimalli korvikset 
Maanantaimallin persoonalliset korut valmistetaan käsityönä Suomessa. Korujen puuosat valmistetaan koivuvanerista Hauholla ja tuotemerkin omistaja Matleena kokoaa jokaisen korun käsin.
Valikoimissa on sekä roikkuvia että nappikorviksiakin. Väritykseltään korut ovat pääosin pastellinsävyisiä, mutta myös kirkkaampia värejä ja glitteriä löytyy. Monipuolisen valikoiman ansiosta Maanantaimallilta löydät korvikset lahjaksi vaikka siskolle, puolisolle tai ystävälle.

 
Eva Solon tyylikäs termosmuki
Eva Solo on tanskalainen designmerkki, jonka tuotteiden perusperiaatteita ovat yksinkertaisuus, selkeät linjat sekä käytännöllisyys ja nämä ominaisuudet tulevatkin hyvin esiin tässä tyylikkäässä mukissa.
Tilavuudeltaan 0,35 litran termosmuki on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja muovista ja voidaan pestä tiskikoneessa. Mukissa juoma pysyy taatusti lämpimänä ja tiiviin kannen ansiosta muki on helppo ottaa kassiin mukaan. Tämä lahja sopii hyvin helpottamaan kiireisen aamuja tai lämmittämään luontoretkistä nauttivaa. Termosmuki pitää juoman tarvittaessa myös kylmänä. 

 
Design Lettersin astiasetti lahjasalkussa
Setti sisältää kahvallisen mukin, lautasen sekä kupin. Mukia ja lautasta koristamaan on valittavana kaikki kirjaimet A-Z. Setti on valmistettu erityisestä BPA-, BPS- ja EA-vapaasta muovista, joka kestää hyvin kolhut, mikroaaltouunin ja astianpesukoneen. Tämä on kestävä ja käytännöllinen lahja lapselle, jolla leluja on jo ihan tarpeeksi. Ehkäpä ruokailuhetkistäkin tulee vielä mukavamapia, kun kaapista saa kaivaa esiin omat astiat. 

 
 
Påsterin kaupunkijuliste
Nämä minimalistiset viimeistellyt kaupunkijulisteet ovat turkulaisen Krister Ehrlundin suunnittelemia. Yksinkertainen tyyli takaa sen, että julisteet ovat ajattomia ja tyylikkäitä aina. Kaikki julisteet painetaan laadukkaalle 170 g mattapintaiselle julistepaperille. Suurinta osaa julisteita löytyy sekä valkoisella että mustalla pohjalla. Juliste sopii hyvin lahjaksi vaikka ystävälle, rakkaasta kotikaupungista muistuttamaaan. Meiltä saat julisteeseen myös kehykset ja voimme kehystää sen valmiiksi.