ALE ON KÄYNNISSÄ MYYMÄLÄSSÄ JA VERKKOKAUPASSA!

Viivin vinkit..

Rakkaille vanhemmille haluaisin antaa Teemu Järven suunnitteleman villahuovan lämmittämään talven pakkasilla. Tämä havukuvioinen Shinrin-yoku villahuopa on 100% villaa. Huopa on toiselta puolelta musta ja toiselta valkoinen, värinsä puolesta sopii siis useimpiin koteihin. Villahuopa on kestävä lahjaidea ja tukee suomalaista designia.

 

Design Lettersin tyylikäs musta laturi on oiva lahja miehelle. Laturille on aina käyttöä nykyajan someaikana, kun puhelimen akkua kulutetaan pitkin päivää. Laturissa on yksilöivä kirjain, jolloin lahjasta saa henkilökohtaisen. Johdot latureille myydään erikseen ja niitä on kahta eri väriä.

Sisustuksesta kiinnostuneelle ystävälle sopii Cooee Designin Ball vaasi. Näitä vaaseja löytyy syötävän suloisissa pastellinsävyissä sekä aina yhtä tyylikästä mustaa ja tummansinistä. Vaaseja on saatavilla eri kokoja joista kaikki ovat kauniin mattapintaisia. Vaaseista saa yhdistelemällä kivoja kokonaisuuksia ja ne ovat ilman kasviakin kivoja.

Lapselle hauska Design Lettersin työkalusetti, joka sisältää kuusi puista työkalua. Työkalut tulevat lahjalaatikossa, josta saa taiteltua leikkeihin työkalupakin. Musta-puiset työkalut ovat ajattoman tyylikkäät.