ALE ON KÄYNNISSÄ MYYMÄLÄSSÄ JA VERKKOKAUPASSA!

Kierrätys kunniaan

Valikoimaamme on saapunut Tanskalaisen Rug Solidin kauniit ja minimalistiset nahkaiset matot. Nahka jo materiaalina tuo mieleen laadun ja ajattomuuden. Rug Solidin matot ovat paitsi näitä, myös äärettömän kauniita minimalistisella tyylillään ja ne sopivatkin oikeastaan mihin huoneeseen tahansa. Mattojen materiaali saadaan muotiteollisuuden ylijäämästä ja ne kudotaan käsin Intiassa. Valikoimassa riittää värejä ja kokoja useampaan eri tilaan ja tarpeeseen. 

     

Rug Solidin perusti Tina Steneman vuonna 2012, ajatuksena luoda designille uusia raameja käyttämällä vain kestäviä materiaaleja. Pohjalla on vahva ajatus kestävästä kehityksestä ja ajatuksesta luoda parempi huominen, askel kerrallaan.
Tänäpäivänä Rug Solid tekee yhteistyötä taitavien intialaisten käsityöläisten kanssa. Näillä käsityöläisillä on opittuna vankka taito käsikudontaan ja he valmistavat matot ammattitaidolla kestävistä materiaaleista. 

Kaikilla Rug Solidin matoilla on Global Recycled Standard -sertfikaatti.
Sertifikaatti takaa, että ulkopuolinen taho varmistaa tuotantoketjun hyvät työolot ja että haitalliset ympäristö- ja kemialliset vaikutukset minimoidaan.
Tästä pääset tutustumaan vastuullisesti tuotettuihin mattoihin.