ALE ON KÄYNNISSÄ MYYMÄLÄSSÄ JA VERKKOKAUPASSA!

Luontoa rakastavalle sisustajalle

Uusin tuotemerkkimme on kotimainen Miiko Design, joka valmistaa kauniita sisustustuotteita kohtuuhintaan, laadusta kuitenkaan tinkimättä. Lähes kaikissa Miikon tuotteissa aiheena on kaunis luontomme ja sen asukkaat.

Kukapa ei rakastaisi metsiemme eläimiä tai puustoamme?

Luonnon tuominen kotiin pehmentää sisustusta ja saa aikaan luonnollisen fiiliksen. Omiin Miiko-suosikkeihini kuuluu ehdottomasti Väre tyyny ja pannunaluset. Väre tyyny saa minussa aikaan sellaisen Pakko saada! -reaktion materiaaliensa ja rouhean ilmeensä ansiosta.
Pannunaluset ovat minimalistisen kauniita, voin vain kuvitella miten ihanalta nudetaustainen Pöllö näyttää nojaamassa keittiön harmaata välitilaa vasten. Keittiötuotteissa on parasta se, että ne ovat niin kauniita että niitä pitää esillä mielellään myös käyttökertojen välissä.
Tiedättekö muuten se tunteen kun olette menossa kylään ja olisi kiva viedä mukana jotain pientä? Miikon tuotteet ovat tosi oivallisia juuri sellaiseen.

Suosittelen poikkeamaan myymälässämme, sillä Miikon tuotteet tekevät vaikutuksen kun pääset hypistelemään niitä ja näkemään ne luonnossa. Sillä välin voit toki tutustua niihin verkkokaupassamme, tai jos et syystä tai toisesta pääse paikan päälle.