ALE ON KÄYNNISSÄ MYYMÄLÄSSÄ JA VERKKOKAUPASSA!

Joulun lahjavinkit

Päätettiin täällä koko tiimin voimin jakaa vuorollamme ideoita joulun lahjoihin, jotta saisitte hyviä vinkkejä kiireiseen joulun aikaan :) Mä olenkin nyt yrittäjän roolissa ekana vuorossa. Mietin aina tosi tarkkaan lahjat, koska haluan olla varma että lahja sopii saajalleen ja on mieluinen. Rakastan antaa lahjoja ja ehdottomasti antamisen ilo on se paras ilo. Myös lahjan pakkaaminen on yksi tärkeä asia! Lahja ei ole yhtään niin kiva jos se on huonosti pakattu, kun taas ihanasti pakatusta lahjasta tulee vielä suurempi ilo!
Mulla on lapsille pari ehdotonta suosikkilahjaa. Mun mielestä on ihanaa kun voin tukea muita paikallisia pieniä yrittäjiä, ja Puputossujen myynti onkin tosi lähellä mun sydäntä! Tossut valmistetaan ihan tässä lähellä käsityönä osittain kierrätysmateriaaleista ja ne ovat niin söpöt etten ehkä oikeasti kestä! Meillä on valikoimissa valmiina kokoja 9cm ja 20-30, mutta tilauksesta saa myös muita kokoja. Jos mielit lahjakassiin Puputossuja, olethan aikasin asialla, sillä tossujen valmistaja Tiina jää joulun alla äitiyslomalle ja tossutehdas lepää hetken.
Vähän isommille lapsille tosi hyvä lahja on Design Lettersin Hammer Artist set, eli nikkarointipakkaus. Pakkauksessa on korkkialusta, pieniä puisia paloja, pieniä nauloja ja puinen vasara ja malli neljään erilaiseen kuvaan. Lapsi voi tehdä mallin mukaan haluamansa kuvan tarvikkeista tai sitten suunnitella itse omansa. Tämä on mielestäni aivan mahtava lelu lapsille, siinä vaaditaan keskittymistä, se on kehittävä ja mielikuvituksellinen ja ainakin omat 3 ja 5 vuotiaat lapseni tykkäsivät tosi paljon! Pakkauksia on kaksi erilaista ja suositusikä on 3+.
                   
 
Muotia ja kotimaista designia arvostavalle hankkisin R/H-studion käsilaukun, tai Uhana Designin neuleen. R/H:n käsilaukut on ihanan leikkisiä mutta kuitenkin tosi tyylikkäitä ja valittavana on kolme eri värivaihtoehtoa. Laukut on valmistettu nahasta joten ne kestää myös aikaa.

Uhanan neuleet taas on valmistettu merinovillasta, joten ne on tosi pehmeitä ja lämpimiä ja niitä voi käyttää alkusyksystä tai keväällä myös takkina. Neuleet pysyy hyvällä hoidolla vuosia hyvänä, joten tämäkin lahja on varmasti satsaus tulevaisuuteen.
Sisustajalle antaisin Tom Dixonin Etch -kynttilälyhdyn. Se on ajaton design esine ja näyttää hyvältä myös ilman kynttilää. Etchit on jo valmiiksi pakattu niin nättiin tuotepakkaukseen että siihen riittää vaan nauha päälle ja lahja on valmis!
Miehelle hyvä lahjavinkki on Design Lettersin baaritarvikkeet, jotka koostuvat mixeristä, coolerista ja karahvista. Kukapa mies ei haluaisi olla oman elämänsä baarimestari? Tuotteet huokuvat miehekästä tyylikkyyttä mustalla mattapintaisella ulkoasullaan ja jokaisessa tuotteessa on pieni ytimekäs sana, ja yhdessä näistä kolmesta tuotteesta saa tekstin MIX COOL DRINKS, mutta ne ovat ostettavissa myös erikseen. 
Voisin jatkaa tätä listaa vaikka loputtomiin, mutta ehkä täytyy yrittää pitää se jokseenkin kohtuullisena. Toivottavasti saitte vinkkejä ja tietoa tuotteistamme!