ALE ON KÄYNNISSÄ MYYMÄLÄSSÄ JA VERKKOKAUPASSA!

Kun joulu hiipii koteihin

On aika koristella koti joulun ajaksi kauniiksi, lämpimäksi ja rentouttavaksi. Jokaiselle meille joulu tarkoittaa eri asioita; toisille se on perheen ja läheisten yhdessä olon aikaa, lapsille jopa vuoden odotetuin hetki. Toisille se taas on vuoden kiireisintä aikaa eikä aikaa paljon levolle jää. Meistä kuitenkin lähes jokainen haluaa tuoda kotiinsa jotain jouluista, oli se sitten joulukuusi, kausivalot tai muut koristeet. Me täällä Designkolmiossa arvostamme minimalistista, lämminhenkistä ja kodikasta joulua ja olemmekin halunneet pitää joulukoristevalikoimamme maltillisena. Haluan kirjoittaa Sinulle muutamasta omasta suosikistani. 

Oletkin ehkä jo kuullut himmeleistämme? Himmelit valmistetaan Suomessa käsityönä itse kerästystä järviruo'osta ja ovat näin ollen lähes hiilijalanjäljettömiä. Himmelimme eroavat myös perinteisestä mallista ja ovatkin juuri meidän edustamaamme minimalistisuutta parhaimmillaan. Noin metrin korkuinen pilarimallinen himmeli sopii hyvin moderniin kotiin ja tuo perinteikästä ja lämmintä joulutunnelmaa kotiin. 

OOhh:n joulukoristeet sopivat niin kuuseen kuin mihin tahansa oksaan ripustettavaksi. Niistä saa myös näyttävän ryhmitelmän esimerkiksi ikkunalle. Koristeita on saatavilla kolmea eri kokoa ja väriä ja ne ovat valmistettu eco-felt materiaalista joka näyttää ja tuntuu huovalta, mutta on tehty kierrätetystä muovista ja sopivat näin ollen myös ulkokäyttöön.

Ferm Living on meillä ihan uusi tuotemerkki, joka saatiin valikoimiin sopivasti jouluksi. Aluksi keskitymmekin heidän aivan ihaniin joulukoristeisiin. Roikkuvat koristeet ovat valmistettu messingistä ja tuovatkin ihanaa lämmintä kimallusta kotiin. Saatavana on eri muotoisia roikkuvia ornamentteja, pöydälle aseteltavia koristeita ja aivan ihania pehmeitä samettisia joulusukkia. Lapsena oli ihana herätä aamulla ja käydä katsomassa mitä tonttu oli tuonut yön aikana sukkaan, aion ehdottomasti jatkaa perinnettä omien lasten kanssa! Joulusukka sopii myös mainiosti tuomaan pehmeää jouluista tunnelmaa ihan vaan somisteenakin.

 

Huomaathan, että kaikki joulun koristeet eivät ole verkkokaupassamme, joten nähdäksesi kaikki kannattaa tulla myymäläämme piipahtamaan.

Ihania koristeluhetkiä kaikille <3