ALE ON KÄYNNISSÄ MYYMÄLÄSSÄ JA VERKKOKAUPASSA!

Isänpäivä

Aamut alkaa olla kirpeitä ja illat pimeitä. Tuntuu että syksyllä ei ehdi juuri nähdä valon pilkahdusta, kun aina aamulla töihin mennessä ja illalla kotiin palatessa on pimeää. Toisaalta on ihanaa katsoa syksyn väriloistoa ja kietoutua lämpimään ja pehmoiseen villapaitaan, katsoa illalla telkkarista viltin alla lempisarjoja ja nauttia takkatulen lämmöstä. Ja onhan syksyllä myös se päivä kun hemmotellaan isiä!
Isänpäivä on ihana piristys pimeään syksyyn, hyvä syy herkutella perheen kesken tai kokoontua isommallakin porukalla.

Meidän mielestä isille on melko vaikeaa keksiä lahjaa, heillä kun tuntuu olevan jo kaikkea. Ne isät joilla on pienet lapset, saavat he usein omin pikkukätösin rakkaudella askarrellut parhaat lahjat. Usein me vähän vanhemmatkin haluamme isää kuitenkin jotenkin muistaa, niin keräsimme valikoimastamme mielestämme parhaat lahjaideat:

Kiireiselle isän ehdoton lahjasuosikki on Eva Solon termosmuki. Termos on 0,35l eli juuri sopivan kokoinen mukaan otettavaksi, sen korkki on tiivis joten juoman läikkymistä ei tarvitse pelätä. Termoksen voi myös pestä astianpesukoneessa. Täydellistä!


Nautiskelija arvostaa varmasti näitä normann copenhagenin
laadukkaita konjakki- ja viskilaseja.

Onko laturi aina hukassa?
Syksyn uutuustuote on omalla kirjaimella varustettu laturi. Tämä laturi pysyy tallessa ja lataa puhelimen tyylillä.
Valitse kirjain ja johto puhelimen mallin mukaan. 
Kaikki isäthän rakastavat elektroniikkaa, eikös?
Muista heitä tyylikkäillä vastamelukuulokkeilla. Musiikkia voi kuunnella jopa 12 tuntia yhdellä latauksella. Näiden kanssa ei tarvitse siis pelätä että virta loppuisi kesken lenkin.

Klikkaamalla tästä löydät tuotteet ja lisää lahjavinkkejä verkkokaupastamme. 

Haluamme toivottaa ihanaa tulevaa isänpäivää kaikille isille
ja nautitaan syksystä ennen talven tuomia pakkasia!