ALE ON KÄYNNISSÄ MYYMÄLÄSSÄ JA VERKKOKAUPASSA!

”Essentials for an everyday wardrobe”

Meillä on ilo ilmoittaa, että pian löydät valikoimistamme 
myös miesten vaatteita! Tästä olemme enemmän kuin innoissamme. Huhtikuussa julkaistaan uusi YO ZEN Urban Classics -mallisto, josta löydät tämän upean KATAKANA svetarin.


Urban Classics -mallistoon on poimittu kiinnostavimmat palat urbaanihenkisestä YO:sta ja tasapainoisesta ZENistä. Konseptin taustalla vuorottelevat Tokion elämää sykkivät kadut ja karsittu minimalismi.

   

YO ZEN designfilosofian mukaisesti tuotteet on suunniteltu niin huolellisesti, että ne kestävät aikaa, mutta näyttävät tuoreelta vuosienkin päästä. Mallisto keskittyy vaatteisiin, jotka ansaitsevat paikan osana kapselivaatekaappia. Kokoelman vaatteet sopivat toimistosta illanistujaisiin ja kotisohvalta konserttiin. Yhdistä colleget siististi pikkutakkiin ja nilkkureihin tai rennompaan lookkiin tennareiden ja lippiksen kanssa.YO ZENin tarkoituksena on ollut luoda vaatteita, jotka valikoituvat päälle joka päivä ja sopivat yhteen vaatekaapista jo ennestään löytyviin lempivaatteisiin. KATAKANA svetarit ovat malliltaan unisex ja soveltuu sekä naisten että miesten vartalolle. Paita on materiaaliltaan todella pehmeä ja mukava päällä. Se sisältää 95 % puuvillaa ja 5 % elastaania. Mitoitus on miesten mittojen mukaan, joten naisilla koko S vastaa kokoa M jne.

YO ZEN Urban Classic mallisto tulee myyntiin 12.4.19
sekä myymälään että verkkokauppaan!