ALE ON KÄYNNISSÄ MYYMÄLÄSSÄ JA VERKKOKAUPASSA!

Ekologista tyylikkyyttä

Mayn tuotesarja on saanut alkunsa ajatuksesta luoda luksusta kotiin pienillä asioilla. Kaunis muotoilu, ihanat tuoksut ja tyylikkyys tuovat ripauksen ylellisyyttä arjen askareisiin. Ekologisuus ja kierrätys ovat tärkeitä seikkoja, jotka on otettu huomioon Mayn tuotteiden valmistuksessa.

Sarjasta löytyy monia tuotteita niin keittiöön kuin kylpyhuoneeseenkin. Tuoteperheeseen kuuluu käsi- ja vartalosaippuioita, käsitiskiaine, keittiösuihke, tiskiharja ja keittiörätti. Skandinaavisen tyylikkäät tuotteet ovat biohajoavia ja valmistettu Suomessa. 

Yksi kestosuosikeista on Musta5101 tiskiharja. Harjakset on pehmeää luonnonkuitua ja varsi on valmistettu ylijäämä muovista. Tiskiharja on mahdollista pestä myös astianpesukoneessa! Sarjasta löytyy myös biohajoava bambukuidusta valmistettu musta keittiörätti.Aiemmin mainittujen tuotteiden lisäksi merkiltä löytyy myös todella käytännölliset korit monenlaiseen säilytykseen. Metallisen materiaalin ansiosta korit soveltuvat hyvin niin tiskipöydälle kuin suihkutiloihinkin. Koreja on useita eri kokoja ja niihin on saatavilla erilaisia lisäosia. 

 


Mayn kesäkasseja on saatavilla nyt myymälässä hintaan 20 € (norm. 24 €). Kassi sisältää mustikan tuoksuisen käsitiskiaineen sekä luonnonkuitu tiskiharjan. Mikä loistava tuliainen mukaan mökkireissulle!
Kasseja saatavilla rajoitettu erä.

Tutustu lisää tuotteisiin verkkokaupassa tai myymälässä! <3