ALE ON KÄYNNISSÄ MYYMÄLÄSSÄ JA VERKKOKAUPASSA!

102 vuotta!

Kotimaisuus, ekologisuus ja pienten yrittäjien tukeminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Valikoimistamme löytyvät asusteet, korut, vaatteet ja osa sisustustuotteista on suomessa suunniteltuja ja osittain myös valmistettuja tuotteita. 

Uusin kotimainen meiltä löytyvä merkki on SIEVÄ. Turkulainen SIEVÄ valmistaa pyykkietikoita, kortteja sekä muita sisustus- ja käyttötarvikkeita. Tuoreimpana tulokkaana ovat nahkapaperista valmistetut laukut, paperipussit sekä joulukoristeet. Vegaaninen nahkapaperi kestää kosteutta ja muistuttaa hyvin paljon aitoa nahkaa.

  

SIEVÄ:n
suositut pyykkietikat sisältävät avainlippumerkin, joka myönnetään merkiksi suomalaisesta työstä. Pyykkietikoita löytyy kolmessa eri tuoksussa: saaristo, sitrus ja metsä.
  
  
Koruvalikoimamme koostuu pelkästään kotimaisista tuotteista. Maanantaimalli, SiruCollection, YoZen ja Viaminnet ovat olleet asiakkaiden kestosuosikkeja jo pitkään. Kotimainen koivuvaneri on tämän hetken suosikkimateriaali korujen valmistuksessa. Suureen suosioon on noussut myös Viaminnetin aidosta nahasta valmistetut näyttävät ja höyhenen kevyet sulkakorvakorut, joista ei säihkettä ja glamouria puutu! Uusin tulokkaamme on Rockersin luonnonkivestä valmistetut ja asenteella varustetut korvakorut sekä kalvosinnapit. 

 

Yksi myydyimmistä tuotteistamme on Mannankylässä puputossut. Tiina valmistaa tossuja osittain kierrätysmateriaaleista Turun liepeillä, Askaisissa. Tossuja on saatavilla mustana ja valkoisena sekä missä koossa tahansa. Puputossujen kestävyys sekä hurmaava ulkonäkö ilahduttaa pieniä ja isompiakin tepastelijoita!Hyvää itsenäisyyspäivää, ollaan ylpeästi suomalaisia! <3