ALE ON KÄYNNISSÄ MYYMÄLÄSSÄ JA VERKKOKAUPASSA!

Äiti, kiitos että olet.

Ensi viikolla on monelle meistä tärkeä päivä. On nimittäin se aika vuodesta kun muistetaan äitejä. Jokaiselle meistä se merkitsee eri asioita. 

Vaikka äitejä voi muistaa ja olla kiitollinen vuoden jokaisena päivänä, on äitienpäivä kuitenkin se päivä jolloin toivottavasti jokainen pysähtyy hetkeksi muistamaan omaa äitiään jollain tavalla. Itse olen aina arvostanut äitienpäivää. 

Mielestäni antamisen ilo on paras ilo, ja se että voi auttaa toista tai saada toisen iloiseksi. Mikä olisi parempi päivä siihen kuin äitienpäivä? Antamisen ilo voi olla myös aineetonta, se voi olla myös yhdessä tekemistä tai kuuntelua. 

Keräsin alle muutaman vinkin äitien muistamiseksi, koska onhan kauniisti pakatun lahjakääreen antaminen kuitenkin aina ihanaa.Holmegaardin lasiset purkit ovat hyvin monikäyttöisiä. Ne sopivat hyvin maljakoksi tai esimerkiksi pienten naposteltavien säilytykseen.

Ansaitsisiko sinun äitisi uuden maljakon ja kauniin keväiset kukkakimpun?

       

Korut ovat aina varma lahjaidea. Uhana Designin korvakorut ovat tunnettuja pisaramalleistaan ja jokaiselle löytyy varmasti mieleinen väriyhdistelmä. Maanantaimallin korvikset ovat ihanan pastellissävyisiä ja Pakahdus -sydämmet sopivatkin äitienpäivään kuin nakutettu. Viaminnetin nahkaiset sulkakorvikset taas ovat höyhenen kevyet ja tuovat äidille vähän glamouria. 

   

Viherkasveja rakastavalle äidille sopii hyvin kastelupallo, joka huolehtii kasvin kastelusta ja on samalla kaunis sisustuselementti. Jos äidilläsi on jo kaikkea, voit viedä hänelle vaikka jotain poiskuluvaa. Mayn tuotteet ovat niin kauniissa ja tyylikkäissä pakkauksissa että niitä pitää mielellään esillä keittiössä tai kylpyhuoneessa. 

Itse aion muistaa omaa äitiäni,
yhtä elämäni tärkeimmistä tukipilareista kukilla ja yhteisellä ajalla!


Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!